Ontdek de laatste trends uit de wondere wereld van vloeren

Zonder dat je er erg in hebt, loop je dagelijks van de ene vloer op de andere. Iedere vloer is weer anders en komt voort uit een bepaalde trend. Soms zijn deze gedateerd omdat vloeren doorgaans voor een langere periode worden gelegd. Dat is dus logisch. Zodra er zich een moment aandient dat een vloer vervangen moet worden, kun je kiezen voor een nieuwe en eigentijdse vloer. Momenteel zijn er zeer veel opties beschikbaar waardoor het moeilijk kan zijn de juiste keuze te maken.

Smaak speelt een belangrijke rol, maar ook de huidige trends kunnen van invloed zijn. Een bepaalde hippe vloer mag je nu misschien niet aanstaan. Wanneer je deze vloer af en toe weer eens beloopt in een winkel zou het zomaar eens je favoriete vloer kunnen gaan worden! Een gouden regel is dan ook om geen overhaaste beslissingen te nemen. Slaap enkele nachtjes over je keuze voordat je deze definitief maakt.

Moet je de laatste trends volgen?

trendy vloerTrends, ze zijn aan de orde van de dag, moeten we altijd mee gaan met deze trends? Deze vraag kan iedereen het beste voor zichzelf beantwoorden. Vloeren zijn in zekere zin een reflectie van jouw stijl, smaak en zelfs een beetje je karakter. Wanneer een vloer goed aanvoelt, zowel qua materiaal, als qua uiterlijk, ben je goed op weg. Een vloer hoeft niet per se duur te zijn. De mooiste vloer is dan ook niet altijd de meest prijzige. Dit geldt ook voor houten vloeren en marmeren vloeren.

Op onze site staat werkelijk alles wat er over vloeren te vinden en te weten is. Geen heel vloerenconcept maar simpelweg de do’s en don’ts in vloerenland. Wat is er nou belangrijk bij het kiezen van een ondervloer? Hoe onderhoud ik mijn grindvloer voor een optimale levensduur? Welke vloerverwarming past bij welke vloer? En wat is de laatste trend op het gebied van tegels? Op deze vragen en meer proberen we je zo goed mogelijk antwoord te geven.

Er is keuze genoeg. Dat is een ding dat zeker is. Jouw budget speelt hierin een grote rol. Heb je niet veel te besteden dan is linoleum, vinyl of tapijt de moeite waard om te overwegen. Met iets meer budget kom je eerder uit op laminaat of houten parketvloeren.