Alles over de Tolomeo vloerlamp

Wilt u graag kennismaken met de Artemide Tolomeo Mega Terra vloerlamp, verkrijgbaar bij de design meubels van Flinders.nl? Deze lamp heeft niet voor niets de naam Mega gekregen. De lamp heeft een ‘mega’ uitstraling en beschikt over ‘mega’ functionaliteiten. Voor wie zich ‘mega’ thuis wilt voelen…

De vloerlamp met dimmer is ontworpen door de creatievelingen Giancarlo Fassina en Michele De Lucchi. De vloerlamp met dimmer beschikt over een vermogen waarmee gemakkelijk de woonkamer of slaapkamer kan worden verlicht. Voor zakelijke omgevingen, zoals kantoren, is het tevens een prima lamp. Ondanks de grootte van de lamp kun je alle kanten op. De lamp beschikt over verschillende scharnierpunten in het armatuur. Je kunt het licht dus alle kanten op richten die je wilt.

Stevigheid kenmerkt de Tolomeo Mega Terra vloerlamp. Hij staat stevig op zijn voetstuk van 33 centimeter. Daarnaast is ook de lampenkap robuust. Die is verkrijgbaar in verschillende maten: 32, 36 of 42 centimeter doorsnee. Zijn dat alle functionaliteiten van deze lamp? Nee, zeker niet, deze lamp is zeer flexibel in het gebruik. Door twee verstelbare armen met veersysteem kun je lamp op verschillende niveaus plaatsen. De standaard is gemaakt van aluminium. De kap van papier is verkrijgbaar in diverse kleuren, namelijk perkament, satijn grijs of zwart.

Ingebouwde dimmer

De versie Tolomeo Mega Terra vloerlamp heeft een ingebouwde dimmer. Er bestaat ook een variant met een aan- en uitschakelaar. Voor wie deze Mega lamp toch iets te groot is: er is ook een kleinere versie, namelijk de Tolomeo Micro vloerlamp. Het product is onderdeel van de Artemide Tolomeo Mega serie. Ben je op zoek naar een andere voerlamp van het merk Artemide? Bekijk dan de collectie op Flinders.nl. Flinders is namelijk officieel dealer van Artemide. Het bedrijf kan alle opties en producten leveren. Je kunt ook bij ze terecht voor vragen over het product.